Обща Информация

“Спортен комплекс Варна” е най-модерният и най-големият по размерите си проект на българското Черноморие. Той включва в себе си футболен стадион, зали за тренировки и фитнес, паркове за отдих и веселие, жилищни сгради и търговски площи.

В основата му е заложено изграждането на супермодерен футболен стадион, отговарящ на стандартите на ФИФА, с включени гимнастически и фитнес зали, подземен паркинг, бизнес клуб, конферентни зали, офиси и ресторанти. Проектът има за цел да предостави широк спектър от социални и развлекателни дейности и услуги в един от най-гъсто населените райони на Варна.

“Спортен Комплекс Варна” ще промени изцяло съществуващата инфраструктура на територията на жилищен комплекс “Бриз” и кварталите Левски и Чайка. Местоположението на внушителния проект ще позволи неговата пряка връзка с повече от 140 000 жители, обитаващи района в непосредствена близост. Отличната локация дава възможност, чрез градския транспорт, за бърза и достъпна връзка с всяка точка на града и с туристическите дестинации извън него.